Για το λουκάνικο
2 μοσχαρίσια λουκάνικα με θυμάρι και κόκκινο κρασί Μουτεβελής
15ml ελαιόλαδο
Για το τσάτνεϊ ντομάτα πιπεριά
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 πιπεριές φλωρίνης σε φέτες
60g ελαιόλαδο
1 κουτ σούπας καστανή ζάχαρη ή πετιμέζι
1 κουτ σούπας ξύδι λευκό βαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
Για τη στραπατσάδα
3 αυγά
30g βούτυρο
40g κρέμα γάλακτος
⅓ ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Για το στήσιμο του πιάτου
Προζυμένιο ψωμί
Η φρέσκια κρέμα γάλακτος στο τέλος μας σταματάει το μαγείρεμα του αυγού και μας βοηθά να διατηρήσουμε την υφή που θέλουμε.
Για το λουκάνικο
2 μοσχαρίσια λουκάνικα με θυμάρι και κόκκινο κρασί Μουτεβελής
15ml ελαιόλαδο
Για το τσάτνεϊ ντομάτα πιπεριά
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 πιπεριές φλωρίνης σε φέτες
60g ελαιόλαδο
1 κουτ σούπας καστανή ζάχαρη ή πετιμέζι
1 κουτ σούπας ξύδι λευκό βαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
Για τη στραπατσάδα
3 αυγά
30g βούτυρο
40g κρέμα γάλακτος
⅓ ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Για το στήσιμο του πιάτου
Προζυμένιο ψωμί
Λουκάνικο
Τσάτνεϊ πιπεριά – ντομάτα
Στραπατσάδα
Στήσιμο
Η φρέσκια κρέμα γάλακτος στο τέλος μας σταματάει το μαγείρεμα του αυγού και μας βοηθά να διατηρήσουμε την υφή που θέλουμε.