Για τη ζύμη των μαντί
(για 4 άτομα):
250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
85 γρ νερό
2 γρ αλάτι
Για τη γέμιση:
1 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ λουκάνικο με πορτοκάλι “Μουτεβελής”
1,5 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Για το τύλιγμα των μαντί:
Ζύμη για μαντί
Γέμιση
Για τη σάλτσα γιαουρτιού:
200 γρ γιαούρτι στραγιιστό
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
Για το βούτυρο μπούκοβου:
100 γρ. βούτυρο αγελαδινό
½ κ.γ. πελτέ ντομάτας
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. μπούκοβο
Για τη ζύμη των μαντί
(για 4 άτομα):
250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
85 γρ νερό
2 γρ αλάτι
Για τη γέμιση:
1 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ λουκάνικο με πορτοκάλι “Μουτεβελής”
1,5 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
Για το τύλιγμα των μαντί:
Ζύμη για μαντί
Γέμιση
Για τη σάλτσα γιαουρτιού:
200 γρ γιαούρτι στραγιιστό
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
Για το βούτυρο μπούκοβου:
100 γρ. βούτυρο αγελαδινό
½ κ.γ. πελτέ ντομάτας
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. μπούκοβο
Για τη ζύμη των μαντί:
Για τη γέμιση:
Για το τύλιγμα των μαντί:
Για τη σάλτσα γιαουρτιού:
Για το βούτυρο μπούκοβου:
Για το τελείωμα :