Για τις ταλιατέλες:
250g αλευρι τύπου 00
125g αυγά
12g ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Για το πέστο δυόσμου:
100g φύλλα δυόσμου
40g λευκά αμύγδαλα
χυμό από 1 λάιμ
2 παγάκια
60g ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα:
10 ντοματίνια
10 σταφύλια τύπου φράουλα
80g χαλούμι
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. πέστο δυόσμου
Για τις ταλιατέλες:
250g αλευρι τύπου 00
125g αυγά
12g ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Για το πέστο δυόσμου:
100g φύλλα δυόσμου
40g λευκά αμύγδαλα
χυμό από 1 λάιμ
2 παγάκια
60g ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα:
10 ντοματίνια
10 σταφύλια τύπου φράουλα
80g χαλούμι
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. πέστο δυόσμου
Ταλιατέλες
Tip
Μπορούμε να διατηρήσουμε τις ταλιατέλες στη κατάψυξη
Πέστο δυόσμου
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μπλέντερ και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια ομογενοποιημένη πάστα.
Σάλτσα