
Για τη σαντιγύ Καρύδας
500g κρέμα γάλακτος 35%
250g κατεψυγμένο πουρέ καρύδας
Για το κραμπλ Κακάο
100g αμύγδαλο σκόνη
100g βούτυρο κομμένο σε κύβους
60g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40g κακάο σε σκόνη
100g καστανή ζάχαρη
Για την Καραμέλα Καφέ – Καρύδα
400g κρυσταλλική ζάχαρη
80g νερό
80g γλυκόζη
400g κρέμα γάλακτος
240g καφέ Tropical Coconut Flavor Nespresso
320g βούτυρο κομμένο σε κύβους
8g ανθό αλατιού
Για το στήσιμο του πιάτου
1 καρύδα
κακάο για το πασπάλισμα
Για τη σαντιγύ Καρύδας
500g κρέμα γάλακτος 35%
250g κατεψυγμένο πουρέ καρύδας
Για το κραμπλ Κακάο
100g αμύγδαλο σκόνη
100g βούτυρο κομμένο σε κύβους
60g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40g κακάο σε σκόνη
100g καστανή ζάχαρη
Για την Καραμέλα Καφέ – Καρύδα
400g κρυσταλλική ζάχαρη
80g νερό
80g γλυκόζη
400g κρέμα γάλακτος
240g καφέ Tropical Coconut Flavor Nespresso
320g βούτυρο κομμένο σε κύβους
8g ανθό αλατιού
Για το στήσιμο του πιάτου
1 καρύδα
κακάο για το πασπάλισμα
Για τη σαντιγύ Καρύδας
Για το κραμπλ Κακάο
Για την Καραμέλα Καφέ – Καρύδα
Για το στήσιμο του πιάτου