Για τη γέμιση των dumplings:
200 γρ. κιμά από λουκάνικα με πράσο και μπαχαρικά
200 γρ. κινέζικο λάχανο
20 γρ. σάλτσα σόγιας
1 cm ginger
80 γρ. καρότο
20 γρ. φρέσκο κρεμμύδι
5 γρ. σησαμέλαιο
½ τσίλι πιπεριά
10 γρ. σουσάμι καβουρδισμένο
1 αυγό
20 φύλλα κόλιανδρου
Gyoza leaves
Για τη σάλτσα:
2 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. νερό
4 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.γ. ρύζι ξυδιού
2 κ.γ. chili oil
2 κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.γ. σουσάμι καβουρντισμένο
1 κ.γ. σησαμέλαιο
Για τη γέμιση των dumplings:
200 γρ. κιμά από λουκάνικα με πράσο και μπαχαρικά
200 γρ. κινέζικο λάχανο
20 γρ. σάλτσα σόγιας
1 cm ginger
80 γρ. καρότο
20 γρ. φρέσκο κρεμμύδι
5 γρ. σησαμέλαιο
½ τσίλι πιπεριά
10 γρ. σουσάμι καβουρδισμένο
1 αυγό
20 φύλλα κόλιανδρου
Gyoza leaves
Για τη σάλτσα:
2 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. νερό
4 κ.σ. σάλτσα σόγιας
2 κ.γ. ρύζι ξυδιού
2 κ.γ. chili oil
2 κ.γ. σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ.γ. σουσάμι καβουρντισμένο
1 κ.γ. σησαμέλαιο
Για τη γέμιση των dumplings:
Για τη σάλτσα: