Για τα Gnocchi
800g πούλπα από ψητή πατάτα
300g αλεύρι πίτσας 00
200g παρμεζάνα
1 κρόκος αυγού
1 αυγό
5g Φρέσκο θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα πέστο
1 κουτ. σούπας βούτυρο
2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
60g κρέμα γάλακτος
40g νερό από το βράσιμο των νιόκι
1 κουτ σούπας πέστο βασιλικού
αλάτι, πιπέρι
Για τα Gnocchi
800g πούλπα από ψητή πατάτα
300g αλεύρι πίτσας 00
200g παρμεζάνα
1 κρόκος αυγού
1 αυγό
5g Φρέσκο θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα πέστο
1 κουτ. σούπας βούτυρο
2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα
60g κρέμα γάλακτος
40g νερό από το βράσιμο των νιόκι
1 κουτ σούπας πέστο βασιλικού
αλάτι, πιπέρι
Για τα Gnocchi:
Για τη σάλτσα πέστο: