
Για τα κεμπάπ
1700g τελικό προϊόν
1.170g κιλό κιμά από φαγκρί και λαβράκι σε ίσες ποσότητες
120g ψιλοκομμένο κρεμμύδι
50g ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
100g ψωμί του τόστ
100g γάλα
1 αυγό
20g ούζο
1 τριμμένη ντομάτα
½ μάτσο μαϊντανό μόνο τα φύλλα
½ μάτσο δυόσμο μόνο τα φύλλα
αλάτι
έξτρα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για τη σαλάτα ταμπουλέ
100g πλιγούρι
100g νερό η ζωμό λαχανικών η κοτόπουλου
20g μαϊντανό μόνο τα φύλλα
20g βασιλικό μόνο τα φύλλα
50g ελαιόλαδο
αλάτι
Για τη σάλτσα ντομάτας
120g έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
250g κρεμμύδι κόκκινο brunoise
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομένο
1 κιλό ντομάτα κονκασέ
3 τμχ κανέλα σε στίκ
50g ζάχαρη (το χειμώνα)
αλάτι, πιπέρι
Για τα κεμπάπ
1700g τελικό προϊόν
1.170g κιλό κιμά από φαγκρί και λαβράκι σε ίσες ποσότητες
120g ψιλοκομμένο κρεμμύδι
50g ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
100g ψωμί του τόστ
100g γάλα
1 αυγό
20g ούζο
1 τριμμένη ντομάτα
½ μάτσο μαϊντανό μόνο τα φύλλα
½ μάτσο δυόσμο μόνο τα φύλλα
αλάτι
έξτρα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για τη σαλάτα ταμπουλέ
100g πλιγούρι
100g νερό η ζωμό λαχανικών η κοτόπουλου
20g μαϊντανό μόνο τα φύλλα
20g βασιλικό μόνο τα φύλλα
50g ελαιόλαδο
αλάτι
Για τη σάλτσα ντομάτας
120g έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
250g κρεμμύδι κόκκινο brunoise
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομένο
1 κιλό ντομάτα κονκασέ
3 τμχ κανέλα σε στίκ
50g ζάχαρη (το χειμώνα)
αλάτι, πιπέρι
Για το κοκκινιστό:
Για τη σαλάτα ταμπουλέ:
Για τη σάλτσα ντομάτας: