Για τους κολοκυθοκεφτέδες
500g τριμμένο κολοκύθι
1 πρέζα αλάτι
50g εσαλότ (εναλλακτικά κρεμμύδι ξερό)
½ μάτσο βασιλικό
2 σκελίδες σκόρδο
60g Φάριν- απ
2 αυγά
1 κ. γ. κάρδαμο
1 κ. γ. ξερό κόλιανδρο
150g μανούρι
αλεύρι ΓΟΧ
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
200g γιαούρτι πλήρες
50g γάλα
ξερό κόλιανδρο
5 φύλλα βασιλικού
ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ
αλάτι, πιπέρι
Για τους κολοκυθοκεφτέδες
500g τριμμένο κολοκύθι
1 πρέζα αλάτι
50g εσαλότ (εναλλακτικά κρεμμύδι ξερό)
½ μάτσο βασιλικό
2 σκελίδες σκόρδο
60g Φάριν- απ
2 αυγά
1 κ. γ. κάρδαμο
1 κ. γ. ξερό κόλιανδρο
150g μανούρι
αλεύρι ΓΟΧ
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
200g γιαούρτι πλήρες
50g γάλα
ξερό κόλιανδρο
5 φύλλα βασιλικού
ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ
αλάτι, πιπέρι
Κολοκυθοκεφτέδες
Σάλτσα γιαουρτιού
Για το Σερβίρισμα
Τοποθετούμε τους κολοκυθοκεφτέδες σε πυργάκι, τη σάλτσα γιαουρτιού σε ατομικά μπολάκια και απολαμβάνουμε!