Για το μπαρμπούνι
3 μικρά μπαρμπούνια
αλάτι
καπνιστή πάπρικα
ελαιόλαδο
Για το κους κους
150g κους κους (εδώ έχει
χρησιμοποιηθεί από βουβαλίσιο
γάλα)
1 κρεμμύδι ξερό
½ σκελίδα σκόρδο
100g κόκκινο κρασί
250g ζωμό ψαριού (από τα
κόκκαλα του μπαρμπουνιού)
καπνιστή πάπρικα
2 λάιμ
30g παρμεζάνα
30g βούτυρο
25g ελαιόλαδο
Το μπουρδέτο είναι μια παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή. Συνήθως φτιάχνεται με σκορπίνες και έχει πικάντικη γεύση που οφείλεται στην καπνιστή πάπρικα.
Για το μπαρμπούνι
3 μικρά μπαρμπούνια
αλάτι
καπνιστή πάπρικα
ελαιόλαδο
Για το κους κους
150g κους κους (εδώ έχει
χρησιμοποιηθεί από βουβαλίσιο
γάλα)
1 κρεμμύδι ξερό
½ σκελίδα σκόρδο
100g κόκκινο κρασί
250g ζωμό ψαριού (από τα
κόκκαλα του μπαρμπουνιού)
καπνιστή πάπρικα
2 λάιμ
30g παρμεζάνα
30g βούτυρο
25g ελαιόλαδο
Το μπουρδέτο είναι μια παραδοσιακή κερκυραϊκή συνταγή. Συνήθως φτιάχνεται με σκορπιίνες και έχει πικάντικη γεύση που οφείλεται στην καπνιστή πάπρικα.
Μπαρμπούνι
Κους κους