Για τη λευκή ζύμη ραβιολιού
250g αλεύρι τύπου 00
125g αυγά
12.5g ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Για τη ζύμη ραβιολιού με μελάνι σουπιάς
250g αλεύρι τύπου 00
105g αυγά
20g μελάνι σουπιάς
12.5g ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Για τη ζύμη για πάστα
570g αλεύρι 00
220g σιμιγδάλι ψιλό
1 πρέζα αλάτι
280g νερό
8 κρόκος αυγού
1 ολόκληρο αυγό
Για τη λευκή ζύμη ραβιολιού
250g αλεύρι τύπου 00
125g αυγά
12.5g ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Για τη ζύμη ραβιολιού με μελάνι σουπιάς
250g αλεύρι τύπου 00
105g αυγά
20g μελάνι σουπιάς
12.5g ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
Για τη ζύμη για πάστα
570g αλεύρι 00
220g σιμιγδάλι ψιλό
1 πρέζα αλάτι
280g νερό
8 κρόκος αυγού
1 ολόκληρο αυγό
Για τη λευκή ζύμη ραβιολιού:
Για τη ζύμη ραβιολιού με μελάνι σουπιάς:
Για τη ζύμη για πάστα: