Για το πρώτο μείγμα
½ λευκό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
½ μικρό μπροκολο κομμένο σε κομμάτια
1 κούπα βρασμένα ρεβίθια
2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
1 χούφτα σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
αλάτι, πιπέρι
Για το δευτερο μείγμα
5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
4 χουρμάδες (βασιλικούς κατα προτίμηση)
¼ ματσο κόλιανδρο
τα φιλέτα από 1 πορτοκάλι
χυμό από ½ πορτοκάλι
150g βρασμένη κινόα
35g ελαιόλαδο
αλάτι
Για το τελείωμα και το στήσιμο του πιάτου
1 ωριμο αβοκάντο
2 αυγά βραστά 6λ
αλάτι, πιπέρι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Για το πρώτο μείγμα
½ λευκό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
½ μικρό μπροκολο κομμένο σε κομμάτια
1 κούπα βρασμένα ρεβίθια
2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
1 χούφτα σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
αλάτι, πιπέρι
Για το δευτερο μείγμα
5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
4 χουρμάδες (βασιλικούς κατα προτίμηση)
¼ ματσο κόλιανδρο
τα φιλέτα από 1 πορτοκάλι
χυμό από ½ πορτοκάλι
150g βρασμένη κινόα
35g ελαιόλαδο
αλάτι
Για το τελείωμα και το στήσιμο του πιάτου
1 ωριμο αβοκάντο
2 αυγά βραστά 6λ
αλάτι, πιπέρι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Για το πρώτο μείγμα:
Για το δεύτερο μείγμα:
Για το τελείωμα και το στήσιμο του πιάτου: