Για τα αυγά ποσέ
2 αυγά
αλάτι
2 κουτ. σούπας ξύδι
Για τα oeuf au plat
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι
λίγο βούτυρο
Για τον καγιανά
½ κολοκύθι σε κύβους
⅓ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
2 αυγά
1 κουτ σούπας πελτέ ντομάτας
15g βούτυρο
20g κρέμα γάλακτος
λίγη τριμμένη φέτα για το γαρνίρισμα
Για τα αυγά ποσέ
2 αυγά
αλάτι
2 κουτ. σούπας ξύδι
Για τα oeuf au plat
1 αυγό
αλάτι, πιπέρι
λίγο βούτυρο
Για τον καγιανά
½ κολοκύθι σε κύβους
⅓ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
2 αυγά
1 κουτ σούπας πελτέ ντομάτας
15g βούτυρο
20g κρέμα γάλακτος
λίγη τριμμένη φέτα για το γαρνίρισμα
Για τα αυγά ποσέ:
Για τα αυγά βραστά:
Τα βραστά αυγά διαχωρίζονται σε μελάτα, μέτρια και σφιχτά
Οι αντίστοιχοι χρόνοι βρασμού, είναι 3λ, 6λ και 9λ .
Ενώ μιλάμε πάντα για το χρόνο από τη στιγμή που θα βράσει το νερό
Για τα oeuf au plat:
Για τον καγιανά: