Για το κοκκινιστό
750g μοσχαρίσια σπάλα κομμένη σε κύβους
250g κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
10 τμχ ντοματίνια κομμένα στη μέση
1κ.σ. πελτέ ντομάτας
500g κονκασέ ντομάτας
200g κόκκινο κρασί
1,5l νερό η ζωμό
2 στικ κανέλα
4 κόκκους μπαχάρι
2 κλωνάρια θυμάρι
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
100g ελαιόλαδο
50g αλεύρι
60g φέτα
αλάτι
πιπέρι
Για τη πίτσα
500g αλεύρι πολυτελείας
500g κίτρινο
17g ξερή μαγιά
20g αλάτι
600g νερό
Για το κοκκινιστό
750g μοσχαρίσια σπάλα κομμένη σε κύβους
250g κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
10 τμχ ντοματίνια κομμένα στη μέση
1κ.σ. πελτέ ντομάτας
500g κονκασέ ντομάτας
200g κόκκινο κρασί
1,5l νερό η ζωμό
2 στικ κανέλα
4 κόκκους μπαχάρι
2 κλωνάρια θυμάρι
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
100g ελαιόλαδο
50g αλεύρι
60g φέτα
αλάτι
πιπέρι
Για τη πίτσα
500g αλεύρι πολυτελείας
500g κίτρινο
17g ξερή μαγιά
20g αλάτι
600g νερό
Για το κοκκινιστό:
Για τη πίτσα: