
Για τη ρεβυθάδα:
300 γρ. ρεβύθια προβρασμένα
50 γρ. ελαιόλαδο
80 γρ. κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
30 γρ. βούτυρο
1 τμχ λεμόνι
100 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
1 μάτσο καυκαλήθρες ή μυρώνια
20 γρ. φρέσκο κρεμμύδι
20 φρ. άνηθο, φύλλα
Για το λουκάνικο:
300 γρ. λουκάνικα καυτερά μερακλίδικα “Μουτεβελής”
Για τη ρεβυθάδα:
300 γρ. ρεβύθια προβρασμένα
50 γρ. ελαιόλαδο
80 γρ. κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
30 γρ. βούτυρο
1 τμχ λεμόνι
100 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
1 μάτσο καυκαλήθρες ή μυρώνια
20 γρ. φρέσκο κρεμμύδι
20 φρ. άνηθο, φύλλα
Για το λουκάνικο:
300 γρ. λουκάνικα καυτερά μερακλίδικα “Μουτεβελής”
Για τη ρεβυθάδα:
Για το λουκάνικο: