Για την στραπατσάδα
3 αυγά
1 φρέσκο κρεμμύδι
⅓ κρεμμύδι ξερό
1 κουτ. σούπας ελιές μαύρες ροδέλα
½ κουτ σούπας κάπαρη
15g ελαιόλαδο
15g βούτυρο
20g κρέμα γάλακτος
1 κουτ. του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη άγρια
1 κουτ. γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 ντοματίνια
1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
100g βαρελίσια φέτα
αλάτι, πιπέρι
Για την μπρουσκέτα
2 φέτες καλής ποιότητας προζυμένιο ψωμί
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη
Για την στραπατσάδα
3 αυγά
1 φρέσκο κρεμμύδι
⅓ κρεμμύδι ξερό
1 κουτ. σούπας ελιές μαύρες ροδέλα
½ κουτ σούπας κάπαρη
15g ελαιόλαδο
15g βούτυρο
20g κρέμα γάλακτος
1 κουτ. του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη άγρια
1 κουτ. γλυκού μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 ντοματίνια
1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
100g βαρελίσια φέτα
αλάτι, πιπέρι
Για την μπρουσκέτα
2 φέτες καλής ποιότητας προζυμένιο ψωμί
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη
Για την στραπατσάδα:
Για την μπρουσκέτα:
Για το στήσιμο του πιάτου: