Για το αρνίσιο σουβλάκι
250g από αρνίσιο μπούτι
1 κ. σ. dijon μουστάρδα
50g ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
6 ξυλάκια lemongrass
Για την τερίνα πατάτας
2 μεγάλες πατάτες για τηγάνισμα
150g λιωμένο βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το τζατζίκι μαύρο σκόρδο
250g γιαούρτι
½ αγγούρι χωρίς φλούδα και σπόρους
50g τζίντζερ
2 σκελίδες μαύρο σκόρδο
20g ξύδι από βύνη (ή κάποιο γλυκό ξύδι)
αλάτι, πιπέρι
50g ελαιόλαδο
Για το αρνίσιο σουβλάκι
250g από αρνίσιο μπούτι
1 κ. σ. dijon μουστάρδα
50g ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
6 ξυλάκια lemongrass
Για την τερίνα πατάτας
2 μεγάλες πατάτες για τηγάνισμα
150g λιωμένο βούτυρο
αλάτι, πιπέρι
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το τζατζίκι μαύρο σκόρδο
250g γιαούρτι
½ αγγούρι χωρίς φλούδα και σπόρους
50g τζίντζερ
2 σκελίδες μαύρο σκόρδο
20g ξύδι από βύνη (ή κάποιο γλυκό ξύδι)
αλάτι, πιπέρι
50g ελαιόλαδο
Αρνίσιο σουβλάκι
Τερίνα πατάτας
Τζατζίκι μαύρο σκόρδο