Για τη μπρουσκέτα:
1 καλής ποιότητας προζυμένιο ψωμί
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
½ λευκό κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους κομμένο σε λεπτές φέτες
5 τεμ λευκά μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 χούφτα σπανάκι
αλάτι, πιπέρι
2 φέτες προσούτο
λίγες σταγόνες λάδι τρούφας
1 κουτ σούπας κρέμα από ξινό τυρί τύπου ξινομυζήθρα
Για τα αυγά μάτια:
2 αυγά
ελαιόλαδο
αλάτι
Για τη μπρουσκέτα:
1 καλής ποιότητας προζυμένιο ψωμί
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουτ σούπας ελαιόλαδο
½ λευκό κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους κομμένο σε λεπτές φέτες
5 τεμ λευκά μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 χούφτα σπανάκι
αλάτι, πιπέρι
2 φέτες προσούτο
λίγες σταγόνες λάδι τρούφας
1 κουτ σούπας κρέμα από ξινό τυρί τύπου ξινομυζήθρα
Για τα αυγά μάτια:
2 αυγά
ελαιόλαδο
αλάτι
Για τη μπρουσκέτα:
Για τα αυγά μάτια:
Για το σερβίρισμα: