Για το Σπετζοφάι:
1 κρεμμύδι ξερό
1 πιπεριά κέρατο κόκκινη
1 πιπεριά κέρατο πράσινη
2 λουκάνικα χοιρινά, από μαύρο χοίρο (περίπου 200g)
3 κ. σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
2 μικρά φρέσκα κρεμμύδια
1 καυτερή πιπεριά guajillo
120ml λευκό κρασί
150g ντομάτα κονκασέ
3 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Για το Σπετζοφάι:
1 κρεμμύδι ξερό
1 πιπεριά κέρατο κόκκινη
1 πιπεριά κέρατο πράσινη
2 λουκάνικα χοιρινά, από μαύρο χοίρο (περίπου 200g)
3 κ. σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
2 μικρά φρέσκα κρεμμύδια
1 καυτερή πιπεριά guajillo
120ml λευκό κρασί
150g ντομάτα κονκασέ
3 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Σπετζοφάι
TIP
Θα μπορούσαμε αν θέλουμε μαζί με τη ντομάτα να βάλουμε και λίγο μπαχάρι και κανέλα. Εγώ θεώρησα πως το συγκεκριμένο λουκάνικο έχει χαρακτήρα που δεν θέλω να καλυφθεί από έντονα μπαχαρικά αλλά αν θέλετε μπορείτε να το δοκιμάσετε!
Σερβίρισμα
Eίναι ένα πιάτο που ιδανικά σερβίρεται μέσα στο τηγάνι στο οποίο μαγειρεύεται και αγαπάει ένα ωραίο χωριάτικο καρβέλι ψωμί για βούτες.