Για τη γέμιση
100g σέσκουλο
200g σπανάκι
60g μουσταρδόφυλλα
80g παντζαρόφυλλα
60g τσουκνίδα
100g κρεμμύδι ξερό
100g φρέσκο κρεμμύδι
½ μάτσο μυρώνια
½ μάτσο καυκαλήθρες
½ μάτσο άνηθο
½ μάτσο μαιντανό
½ μάτσο μάραθο
½ μάτσο κόλιανδρο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
100g φέτα τριμμένη
2 αυγά
1 χούφτα τραχανά
ξινόχοντρο
Για το ζυμάρι
200g αλεύρι χωριάτικο για
πίτες (Λήμνος έχω
χρησιμοποιήσει εδώ)
1 πρέζα αλάτι
10g ελαιόλαδο
10g ρακί
100g νερό
Για το μοντάρισμα της
πίτας
αλεύρι
ελαιόλαδο
λευκό σουσάμι
μαύρο σουσάμι
παπαρουνόσπορος
Η ρακή ή το ξύδι βοηθούν το φύλλο να γίνει και να παραμείνει τραγανό μετά το ψήσιμο.
Για τη γέμιση
100g σέσκουλο
200g σπανάκι
60g μουσταρδόφυλλα
80g παντζαρόφυλλα
60g τσουκνίδα
100g κρεμμύδι ξερό
100g φρέσκο κρεμμύδι
½ μάτσο μυρώνια
½ μάτσο καυκαλήθρες
½ μάτσο άνηθο
½ μάτσο μαιντανό
½ μάτσο μάραθο
½ μάτσο κόλιανδρο
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
100g φέτα τριμμένη
2 αυγά
1 χούφτα τραχανά
ξινόχοντρο
Για το ζυμάρι
200g αλεύρι χωριάτικο για
πίτες (Λήμνος έχω
χρησιμοποιήσει εδώ)
1 πρέζα αλάτι
10g ελαιόλαδο
10g ρακί
100g νερό
Για το μοντάρισμα της
πίτας
αλεύρι
ελαιόλαδο
λευκό σουσάμι
μαύρο σουσάμι
παπαρουνόσπορος
Η ρακή ή το ξύδι βοηθούν το φύλλο να γίνει και να παραμείνει τραγανό μετά το ψήσιμο.
Γέμιση
Ζυμάρι
Για το μοντάρισμα της πίτας