Για την φάβα
150g φάβα Σαντορίνης
1 κλωνάρι σέλερι
1 μικρό κρεμμύδι
1 καρότο μέτριο μέγεθος
70g ελαιόλαδο
4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
400g ζωμό λαχανικών
αλάτι, πιπέρι piment d’espelette
20g πελτέ ντομάτας
50g εξτρα ελαιόλαδο
65g ταχίνι
Για τη λαγάνα σε μπουκιές
150g αλεύρι σκληρό
350g αλεύρι ΓΟΧ
7.5g αλάτι
35g ζάχαρη
275g-300g νερό
2 φακελάκια ξερή μαγιά
για την επικάλυψη
500g χλιαρό νερό
30g ζάχαρη
σουσάμι λευκό
Για την φάβα
150g φάβα Σαντορίνης
1 κλωνάρι σέλερι
1 μικρό κρεμμύδι
1 καρότο μέτριο μέγεθος
70g ελαιόλαδο
4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
400g ζωμό λαχανικών
αλάτι, πιπέρι piment d’espelette
20g πελτέ ντομάτας
50g εξτρα ελαιόλαδο
65g ταχίνι
Για τη λαγάνα σε μπουκιές
150g αλεύρι σκληρό
350g αλεύρι ΓΟΧ
7.5g αλάτι
35g ζάχαρη
275g-300g νερό
2 φακελάκια ξερή μαγιά
για την επικάλυψη
500g χλιαρό νερό
30g ζάχαρη
σουσάμι λευκό
Φάβα
Λαγάνα μπουκίτσες
Σερβίρισμα