Για την κρέμα γαλακτομπούρεκο
430g γάλα
75g ζάχαρη
50g σιμιγδάλι ψιλό
90g σοκολάτα
20g βούτυρο κερκύρας
30g κρόκο αυγού
1 τεμ. τόνκα
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
½ βανίλια
Για το σιρόπι
250ml νερό
600g ζάχαρη
125g γλυκόζη
φλούδες από 1 πορτοκάλι
12g τζίντζερ φέτες
7 τεμ. κάρδαμο
Για το τύλιγμα
1 φύλλο κρούστας
2 πορτοκάλια
2- 3 σπόρους τόνκα
ζάχαρη άχνη
200g βούτυρο λιωμένο
Για την κρέμα γαλακτομπούρεκο
430g γάλα
75g ζάχαρη
50g σιμιγδάλι ψιλό
90g σοκολάτα
20g βούτυρο κερκύρας
30g κρόκο αυγού
1 τεμ. τόνκα
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
½ βανίλια
Για το σιρόπι
250ml νερό
600g ζάχαρη
125g γλυκόζη
φλούδες από 1 πορτοκάλι
12g τζίντζερ φέτες
7 τεμ. κάρδαμο
Για το τύλιγμα
1 φύλλο κρούστας
2 πορτοκάλια
2- 3 σπόρους τόνκα
ζάχαρη άχνη
200g βούτυρο λιωμένο
Κρέμα γαλακτομπούρεκο:
Σιρόπι:
Τύλιγμα: