Για τα λαχανικά
2 κόκκινα κρεμμύδια
2 μελιτζάνες στρογγυλές
μικρές
2 κολοκύθια στρογγυλά
6 ντομάτες
3 πράσινες πιπεριές
2 πιπεριές Φλωρίνης
1 αγκινάρα
5-6 πατάτες baby
Για τη γέμιση
100g ελαιόλαδο
400g ρύζι γλασέ
350g νερό
150g χυμό ντομάτας (τα
σπόρια και τη σάρκα από τις
ντομάτες που αδειάσαμε
προηγουμένως)
150g κρεμμύδι ψιλοκομμένο
(περίπου 1 κρεμμύδι + τα
υπολείμματα από τα
κρεμμύδια που αδειάσαμε)
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ. σ. πελτέ ντομάτας
1 κολοκύθι
1 καρότο
λίγο κύμινο
1 κ .γ. ζάχαρη κρυσταλλική
60g σταφίδες μαύρες
60g κουκουνάρι
1 μάτσο δυόσμο
½ μάτσο μαϊντανό
½ μάτσο άνηθο
1/3 μάτσο κόλιανδρο φρέσκο
1/3 μάτσο μαντζουράνα
1/3 μάτσο μυρώνια
αλάτι
πιπέρι
Στα γεμιστά η γεύση έρχεται από τα αρωματικά, όσο πιο πολλά, τόσο πιο νόστιμο το τελικό αποτέλεσμα.
Για τα λαχανικά
2 κόκκινα κρεμμύδια
2 μελιτζάνες στρογγυλές
μικρές
2 κολοκύθια στρογγυλά
6 ντομάτες
3 πράσινες πιπεριές
2 πιπεριές Φλωρίνης
1 αγκινάρα
5-6 πατάτες baby
Για τη γέμιση
100g ελαιόλαδο
400g ρύζι γλασέ
350g νερό
150g χυμό ντομάτας (τα
σπόρια και τη σάρκα από τις
ντομάτες που αδειάσαμε
προηγουμένως)
150g κρεμμύδι ψιλοκομμένο
(περίπου 1 κρεμμύδι + τα
υπολείμματα από τα
κρεμμύδια που αδειάσαμε)
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ. σ. πελτέ ντομάτας
1 κολοκύθι
1 καρότο
λίγο κύμινο
1 κ .γ. ζάχαρη κρυσταλλική
60g σταφίδες μαύρες
60g κουκουνάρι
1 μάτσο δυόσμο
½ μάτσο μαϊντανό
½ μάτσο άνηθο
1/3 μάτσο κόλιανδρο φρέσκο
1/3 μάτσο μαντζουράνα
1/3 μάτσο μυρώνια
αλάτι
πιπέρι
Στα γεμιστά η γεύση έρχεται από τα αρωματικά, όσο πιο πολλά, τόσο πιο νόστιμο το τελικό αποτέλεσμα.
Λαχανικά
Γέμιση