Για το naan bread
390g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3g αλάτι
30g νωπή μαγιά
25g λιωμένο βούτυρο
120g γιαούρτι
5g ζάχαρη
135g χλιαρό νερό
λίγο έξτρα αλεύρι για το άνοιγμα
Για τη σαλάτα μάνγκο
½ μάνγκο
⅓ μάτσο κόλιανδρο
½ πιπεριά chilli
ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ
1 κ. γ. fish sauce
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Για το sticky rice
100g ρύζι jasmin
150ml νερό
αλάτι
Για το κάρυ
2 κ. σ. ελαιόλαδο
5g πάστα κόκκινο κάρυ
8g πάστα πράσινο κάρυ
8g πάστα κίτρινο κάρυ
3cm τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη
3 μικρές σκελίδες σκόρδο τριμμένο στον τρίφτη
2 εσαλότ κομμένα σε φέτες
½ πιπεριά τσίλι σε λεπτές φέτες
5 κάψουλες κάρδαμο
2 κλωνάρια lemongrass
300ml γάλα καρύδας
1 κ. γ. garam masala
½ τεμαχιο ζάχαρη φοίνικα
2 λαιμ
½ μάτσο φρέσκο κόλιανδρο
Για το κάρυ κοτόπουλο
150g φιλεταρισμένο μπουτάκι κοτόπουλο,
λίγο αλάτι
2 κ. σ. κορν φλαουρ
1 κ. γ. fish sauce
λίγο ηλιέλαιο για το τσιγάρισμα
Για το naan bread
390g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3g αλάτι
30g νωπή μαγιά
25g λιωμένο βούτυρο
120g γιαούρτι
5g ζάχαρη
135g χλιαρό νερό
λίγο έξτρα αλεύρι για το άνοιγμα
Για τη σαλάτα μάνγκο
½ μάνγκο
⅓ μάτσο κόλιανδρο
½ πιπεριά chilli
ξύσμα και χυμό από 1 λάιμ
1 κ. γ. fish sauce
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Για το sticky rice
100g ρύζι jasmin
150ml νερό
αλάτι
Για το κάρυ
2 κ. σ. ελαιόλαδο
5g πάστα κόκκινο κάρυ
8g πάστα πράσινο κάρυ
8g πάστα κίτρινο κάρυ
3cm τζίντζερ τριμμένο στον τρίφτη
3 μικρές σκελίδες σκόρδο τριμμένο στον τρίφτη
2 εσαλότ κομμένα σε φέτες
½ πιπεριά τσίλι σε λεπτές φέτες
5 κάψουλες κάρδαμο
2 κλωνάρια lemongrass
300ml γάλα καρύδας
1 κ. γ. garam masala
½ τεμαχιο ζάχαρη φοίνικα
2 λαιμ
½ μάτσο φρέσκο κόλιανδρο
Για το κάρυ κοτόπουλο
150g φιλεταρισμένο μπουτάκι κοτόπουλο,
λίγο αλάτι
2 κ. σ. κορν φλαουρ
1 κ. γ. fish sauce
λίγο ηλιέλαιο για το τσιγάρισμα
Naan Bread
Σαλάτα Μάνγκο
Sticky rice
Κάρυ
Κάρυ Κοτόπουλο
Στήσιμο