Για την Bolognese:
30 γρ. ελαιόλαδο
500 γρ. λουκάνικο με πράσο και μπαχαρικά “Μουτεβελής”
1 σκελίδα σκόρδο
5 κόκκους μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
30 γρ. καρότο ψιλοκομμένο
20 γρ. σέλερι ψιλοκομμένο
50 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
30 γρ. πελτέ ντομάτας
100 γρ. κόκκινο κρασί
100 γρ. ντομάτα κονκασέ
5 γρ. ζάχαρη
500 γρ. νερό ή ζωμό
Για το spaghetti:
400 γρ. spaghetti
Για το σερβίρισμα:
παρμεζάνα τριμμένη
Για την Bolognese:
30 γρ. ελαιόλαδο
500 γρ. λουκάνικο με πράσο και μπαχαρικά “Μουτεβελής”
1 σκελίδα σκόρδο
5 κόκκους μπαχάρι
1 φύλλο δάφνης
30 γρ. καρότο ψιλοκομμένο
20 γρ. σέλερι ψιλοκομμένο
50 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
30 γρ. πελτέ ντομάτας
100 γρ. κόκκινο κρασί
100 γρ. ντομάτα κονκασέ
5 γρ. ζάχαρη
500 γρ. νερό ή ζωμό
Για το spaghetti:
400 γρ. spaghetti
Για το σερβίρισμα:
παρμεζάνα τριμμένη
Για την Bolognese:
Για το spaghetti: