Για τις κρέπες
500g γάλα 3%
100g κρέμα γάλακτος 35%
250g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
50ml ηλιέλαιο
1 πρέζα ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κ. γ. θυμάρι φρέσκο μόνο τα φυλλαράκια
Λίγο λιωμένο βούτυρο για το μαγείρεμα της κρέπας
Για την καραμέλα
200g ζάχαρη
25g αμαρέτο
200g χυμό πορτοκάλι
80g βούτυρο
Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής πορτοκάλι
350g γάλα
50g κρέμα
100g χυμό πορτοκάλι
ξύσμα απο 2 πορτοκάλια
100g κρόκοι
30g αυγό
90g ζάχαρη
30g corn flour
Για το στήσιμο
2 κρέπες έτοιμες
Φιλέτα από 1 πορτοκάλι
Σάλτσα καραμέλα πορτοκαλιού
Για τις κρέπες
500g γάλα 3%
100g κρέμα γάλακτος 35%
250g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
50ml ηλιέλαιο
1 πρέζα ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κ. γ. θυμάρι φρέσκο μόνο τα φυλλαράκια
Λίγο λιωμένο βούτυρο για το μαγείρεμα της κρέπας
Για την καραμέλα
200g ζάχαρη
25g αμαρέτο
200g χυμό πορτοκάλι
80g βούτυρο
Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής πορτοκάλι
350g γάλα
50g κρέμα
100g χυμό πορτοκάλι
ξύσμα απο 2 πορτοκάλια
100g κρόκοι
30g αυγό
90g ζάχαρη
30g corn flour
Για το στήσιμο
2 κρέπες έτοιμες
Φιλέτα από 1 πορτοκάλι
Σάλτσα καραμέλα πορτοκαλιού
Για τις κρέπες:
Για την καραμέλα:
Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής πορτοκάλι:
Για το στήσιμο:
Σερβίρουμε τις κρέπες μας γεμιστες με την κρέμα ζαχαροπλαστικής.
Απο πάνω βάζουμε τα φιλέτα του πορτοκαλιού και ραντίζουμε με την καραμέλα