Για το curry:
300 γρ. λουκάνικα κοζάκικα με πάπρικα “Μουτεβελής”
30 γρ. πάστα κίτρινου κάρι
1 τμχ κρεμμύδι
1 τμχ πιπεριά Φλωρίνης
½ μάτσο κόλιανδρο
300 γρ. γάλα καρύδας
3 cm ginger
3 σκελίδες σκόρδο
½ τσίλι πιπεριά
5 σπόρους κάρδαμο
2 τμχ lemongrass
1 κ.γ. garam masala
½ τμχ ζάχαρη φοίνικα
2 τμχ lime
Για το naan bread:
390g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3g αλάτι
30g νωπή μαγιά
25g λιωμένο βούτυρο
120g γιαούρτι
5g ζάχαρη
135g χλιαρό νερό
λίγο έξτρα αλεύρι για το άνοιγμα
Για το ρύζι:
100g ρύζι jasmin
150ml νερό
αλάτι
Για το curry:
300 γρ. λουκάνικα κοζάκικα με πάπρικα “Μουτεβελής”
30 γρ. πάστα κίτρινου κάρι
1 τμχ κρεμμύδι
1 τμχ πιπεριά Φλωρίνης
½ μάτσο κόλιανδρο
300 γρ. γάλα καρύδας
3 cm ginger
3 σκελίδες σκόρδο
½ τσίλι πιπεριά
5 σπόρους κάρδαμο
2 τμχ lemongrass
1 κ.γ. garam masala
½ τμχ ζάχαρη φοίνικα
2 τμχ lime
Για το naan bread:
390g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3g αλάτι
30g νωπή μαγιά
25g λιωμένο βούτυρο
120g γιαούρτι
5g ζάχαρη
135g χλιαρό νερό
λίγο έξτρα αλεύρι για το άνοιγμα
Για το ρύζι:
100g ρύζι jasmin
150ml νερό
αλάτι
Για το curry:
Για το naan bread:
Για το ρύζι: