Για τα μελομακάρονα
για το σιρόπι
500g νερό
800g ζάχαρη κρυσταλλική
150g μέλι θυμαρίσιο
4 ξύλα κανέλα Κευλάνης
1 βανίλια φρέσκια
1 πορτοκάλι κομμένο στα 4
1 φασόλι τόνκα τριμμένο
Για το μείγμα των στερεών
500g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100g ψιλό σιμιγδάλι
Για το μείγμα των υγρών
200g cafe forrest Fruit
200g σπορέλαιο
90g ελαίολαδο
25g άχνη ζάχαρη
¼ κουτ. γλυκού γαρίφαλο
1 κουτ. γλυκού κανέλα
¼ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 τόνκα
½ φασόλι βανίλια
Για το τελείωμα
extra μέλι και καρύδια χοντροσπασμένα
Για τα μελομακάρονα
για το σιρόπι
500g νερό
800g ζάχαρη κρυσταλλική
150g μέλι θυμαρίσιο
4 ξύλα κανέλα Κευλάνης
1 βανίλια φρέσκια
1 πορτοκάλι κομμένο στα 4
1 φασόλι τόνκα τριμμένο
Για το μείγμα των στερεών
500g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100g ψιλό σιμιγδάλι
Για το μείγμα των υγρών
200g cafe forrest Fruit
200g σπορέλαιο
90g ελαίολαδο
25g άχνη ζάχαρη
¼ κουτ. γλυκού γαρίφαλο
1 κουτ. γλυκού κανέλα
¼ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 τόνκα
½ φασόλι βανίλια
Για το τελείωμα
extra μέλι και καρύδια χοντροσπασμένα
*για να πάρουμε τους σπόρους της Βανίλιας, πρέπει να την κόψουμε κατά μήκος και με ένα μαχαίρι να πάρουμε τους σπόρους από το εσωτερικό