Για το τσουρέκι
510g αλεύρι τύπου Robin hood ή πολυτελείας
25g νωπή μαγιά
110g κρυσταλλική ζάχαρη
90g βούτυρο 82% αγελαδινό
60g γάλα πλήρες
60g νερό
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
3 αυγά
3g μαχλέπι
1.5g μαστίχα ή 4-5 σταγόνες μαστιχέλαιο
3g αλάτι
Για το στήσιμο
1 δόση τσουρέκι
1 πακέτο λουκάνικα Μουτεβελής με πορτοκάλι και κόκκινο κρασί
1 αυγό
1 κ. σ. κρέμα γάλακτος
λίγο βούτυρο για το αλεύρωμα της φόρμας
Για το τσουρέκι
510g αλεύρι τύπου Robin hood ή πολυτελείας
25g νωπή μαγιά
110g κρυσταλλική ζάχαρη
90g βούτυρο 82% αγελαδινό
60g γάλα πλήρες
60g νερό
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
3 αυγά
3g μαχλέπι
1.5g μαστίχα ή 4-5 σταγόνες μαστιχέλαιο
3g αλάτι
Για το στήσιμο
1 δόση τσουρέκι
1 πακέτο λουκάνικα Μουτεβελής με πορτοκάλι και κόκκινο κρασί
1 αυγό
1 κ. σ. κρέμα γάλακτος
λίγο βούτυρο για το αλεύρωμα της φόρμας
Τσουρέκι
Στήσιμο
**Η συνταγή είναι του Δημήτρη Χρονόπουλου και τον ευχαριστούμε που την μοιράστηκε μαζί μας!