2 κρόκοι αυγού
15g νερό κρύο
10g ξίδι λευκό βαλσάμικο
1 κ. γ. μουστάρδα Dijon
10g χυμό λεμόνι
300g ηλιέλαιο
αλάτι, πιπέρι
Αν βάλουμε απότομα το ηλιέλαιο μπορεί να κόψει η μαγιονέζα μας και να μη γίνει σωστή γαλακτοματοποίηση. Αν συμβεί αυτό μη φοβηθείτε, πάρτε άλλον έναν κρόκο βάλτε τον σε μπασίνα και ενώ χτυπάτε με το σύρμα ζαχαροπλαστικής, ενσωματώστε την κομμένη μαγιονέζα αντί για ηλιέλαιο.
2 κρόκοι αυγού
15g νερό κρύο
10g ξίδι λευκό βαλσάμικο
1 κ. γ. μουστάρδα Dijon
10g χυμό λεμόνι
300g ηλιέλαιο
αλάτι, πιπέρι