Για τη ζύμη
500g αλεύρι πολυτελείας
500g κίτρινο
17g ξερή μαγιά
20g αλάτι
600g νερό
3 κουτ σούπας ελαιόλαδο
40g βούτυρο κομμένο σε κύβους
Για το πλάσιμο
15 ντοματίνια κομμένα στα 4
20 ελιές σε ροδέλες
2 κουτ. σούπας φύλλα απο φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
Για τη ζύμη
500g αλεύρι πολυτελείας
500g κίτρινο
17g ξερή μαγιά
20g αλάτι
600g νερό
3 κουτ σούπας ελαιόλαδο
40g βούτυρο κομμένο σε κύβους
Για το πλάσιμο
15 ντοματίνια κομμένα στα 4
20 ελιές σε ροδέλες
2 κουτ. σούπας φύλλα απο φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο