Για το ραβιόλι
300g αλεύρι
100g σιμιγδάλι
2 κρόκους
1 μικρό αυγό
80g νερό
9g αλάτι
Για τη γέμιση
100g σέσκουλο
200g σπανάκι
60g μουσταρδόφυλλα
80g παντζαρόφυλλα
60g τσουκνίδα
100g κρεμμύδι ξερό
100g φρέσκο κρεμμύδι
½ μάτσο μυρώνια
½ μάτσο καυκαλήθρες
½ μάτσο άνηθο
½ μάτσο μαϊντανό
½ μάτσο μάραθο
½ μάτσο κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
100g φέτα τριμμένη
2 αυγά
25g τραχανά ξινόχοντρο
Για το στήσιμο
baby φύλλα σπανάκι
λάδι άνηθο* (tip)
* Παρασκευή λάδι άνηθο
50g σπανάκι
80g άνηθο
600- 700g ηλιέλαιο
Χτυπάμε στο θερμομίξ για 10΄ στους 80° (αν δεν έχουμε θερμομίξ χτυπάμε πολύ καλά σε μπλέντερ). Περνάμε από σινουά και τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσουν τα στερεά και να μείνει μόνο το λάδι. Σουρώνουμε με φίλτρο καφέ.
Για το ραβιόλι
300g αλεύρι
100g σιμιγδάλι
2 κρόκους
1 μικρό αυγό
80g νερό
9g αλάτι
Για τη γέμιση
100g σέσκουλο
200g σπανάκι
60g μουσταρδόφυλλα
80g παντζαρόφυλλα
60g τσουκνίδα
100g κρεμμύδι ξερό
100g φρέσκο κρεμμύδι
½ μάτσο μυρώνια
½ μάτσο καυκαλήθρες
½ μάτσο άνηθο
½ μάτσο μαϊντανό
½ μάτσο μάραθο
½ μάτσο κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
100g φέτα τριμμένη
2 αυγά
25g τραχανά ξινόχοντρο
Για το στήσιμο
baby φύλλα σπανάκι
λάδι άνηθο*
* Παρασκευή λάδι άνηθο
50g σπανάκι
80g άνηθο
600- 700g ηλιέλαιο
Χτυπάμε στο θερμομίξ για 10΄ στους 80° (αν δεν έχουμε θερμομίξ χτυπάμε πολύ καλά σε μπλέντερ). Περνάμε από σινουά και τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσουν τα στερεά και να μείνει μόνο το λάδι. Σουρώνουμε με φίλτρο καφέ.
Για το ραβιόλι
Για τη γέμιση
Στήσιμο
Βράζουμε για 2΄ το ραβιόλι, γαρνίρουμε με baby φύλλα από αυτά που είχαμε στη γέμιση, καθώς και λάδι άνηθο. Για το ραβιόλι της φωτογραφίας έχω χρησιμοποιήσει ξύλινο καλούπι για ραβιόλι.
Συνοδεύουμε με The Clumsies Original Cocktails Forbidden Fruit.