Για το κοτόπουλο
1 στήθος κοτόπουλο (με το δέρμα)
3 φέτες προσούτο
1 κουτ. σούπας κρέμα απο gorgonzola
1κλωνάρι δεντρολίβανο
5 κλωνάρια σχοινόπρασο
4-5 καρύδια ή pecan
½ αχλάδι
αλάτι, πιπέρι
50g βούτυρο
Για την fregola
100g fregola sarda
½ κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
20g βούτυρο
½ αχλάδι
1 κουτ γλυκού πάστα καυτερής πιπεριάς
400g ζωμός κοτόπουλο
αλάτι
για το δέσιμο
μια κουταλιά κρέμα από gorgonzola
20g ακόμα βούτυρο
25g παρμεζάνα
Για το κοτόπουλο
1 στήθος κοτόπουλο (με το δέρμα)
3 φέτες προσούτο
1 κουτ. σούπας κρέμα απο gorgonzola
1κλωνάρι δεντρολίβανο
5 κλωνάρια σχοινόπρασο
4-5 καρύδια ή pecan
½ αχλάδι
αλάτι, πιπέρι
50g βούτυρο
Για την fregola
100g fregola sarda
½ κρεμμύδι λευκό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
20g βούτυρο
½ αχλάδι
1 κουτ γλυκού πάστα καυτερής πιπεριάς
400g ζωμός κοτόπουλο
αλάτι
για το δέσιμο
μια κουταλιά κρέμα από gorgonzola
20g ακόμα βούτυρο
25g παρμεζάνα
Κοτόπουλο:
Fregola sarda:
Στήσιμο:
Βάζουμε το ζυμαρικό στο κέντρο του πιάτου και το απλώνουμε να πάει παντου
τοποθετούμε το ρολό κοτόπουλο από πάνω και απολαμβάνουμε.