Για τα Churros
80g βούτυρο
240g νερό
15g ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
150g αλεύρι ΓΟΧ
2 αυγά
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι σχοινόπρασο
Για τα scrambled eggs
3 αυγά
30g βούτυρο
40g κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα τσένταρ
500g κρέμα γάλακτος
350g τριμμένο τσένταρ
20g αλεύρι
20g βούτυρο
1 κ. γ. μουστάρδα
Για το τηγάνισμα των churros
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
1 φέτα μπέικον σχοινόπρασο
Η φρέσκια κρέμα γάλακτος στο τέλος μας σταματάει το μαγείρεμα του αυγού και μας βοηθά να διατηρήσουμε την υφή που θέλουμε.
Για τα Churros
80g βούτυρο
240g νερό
15g ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
150g αλεύρι ΓΟΧ
2 αυγά
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι σχοινόπρασο
Για τα scrambled eggs
3 αυγά
30g βούτυρο
40g κρέμα γάλακτος
αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα τσένταρ
500g κρέμα γάλακτος
350g τριμμένο τσένταρ
20g αλεύρι
20g βούτυρο
1 κ. γ. μουστάρδα
Για το τηγάνισμα των churros
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
1 φέτα μπέικον σχοινόπρασο
Churros
Scrambled eggs
Σάλτσα Τσένταρ
Τηγάνισμα
Σερβίρισμα