Για τη σούπα
1 κολοκύθα hokkaido (περίπου 600g)
1 κρεμμύδι
½ σκελίδα σκόρδο
30g ελαιόλαδο
200g κρέμα γάλακτος 35%
500g ζωμό κοτόπουλο (ή νερό)
Για τη γαρνιτούρα
1 αυγό / άτομο
αλάτι
ξύδι λευκό
100g κολοκύθα
25g λουκάνικο chorizo
80g καλαμπόκι προβρασμένο
100g χωριάτικο ψωμί σε φέτες
Αν μας είναι δύσκολο να ποσάρουμε αυγά, τοποθετούμε σε ένα μπολ ένα κομμάτι διάφανη μεμβράνη. Μέσα σε αυτήν σπάμε ένα αυγό και την κλείνουμε σαν μπαλονάκι. Ρίχνουμε όπως είναι τη
μεμβράνη μέσα σε νερό που βράζει για 4- 5΄.
Για τη σούπα
1 κολοκύθα hokkaido (περίπου 600g)
1 κρεμμύδι
½ σκελίδα σκόρδο
30g ελαιόλαδο
200g κρέμα γάλακτος 35%
500g ζωμό κοτόπουλο (ή νερό)
Για τη γαρνιτούρα
1 αυγό / άτομο
αλάτι
ξύδι λευκό
100g κολοκύθα
25g λουκάνικο chorizo
80g καλαμπόκι προβρασμένο
100g χωριάτικο ψωμί σε φέτες
Αν μας είναι δύσκολο να
ποσάρουμε αυγά, τοποθετούμε σε ένα μπολ ένα κομμάτι διάφανη μεμβράνη. Μέσα σε αυτήν σπάμε ένα αυγό και την
κλείνουμε σαν μπαλονάκι.
Ρίχνουμε όπως είναι τη
μεμβράνη μέσα σε νερό που
βράζει για 4- 5΄.
Σούπα
Γαρνιτούρα
Σερβίρισμα