Για τα pancakes
375g αλεύρι μαλακό
375g γάλα
14g ζάχαρη
3 αυγά
30g λιωμένο βούτυρο
6g μπέικιν πάουντερ
λίγο ηλιέλαιο ή βούτυρο κλαριφιέ (δες tips) για το τηγάνισμα
Για τη γέμιση των pancakes
1 φέτα προσούτο / pancake
1 καμαμπέρ (για 6 pancakes)
Για το πανάρισμα
150g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
150g πάνκο (ιαπωνική γαλέτα, βρίσκεται στα ασιατικά σούπερ μάρκετ αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλή γαλέτα)
Για το τηγάνισμα
Ηλιέλαιο
Για τη σάλτσα γλυκό του κουταλιού από φλούδα χιώτικου μανταρινιού
1 τεμ. παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού από φλούδα χιώτικου μανταρινιού Citrus (250g)
50ml ξύδι λευκό βαλσάμικο
1 πιπεριά τσίλι
* κλαριφιέ είναι βούτυρο που το έχουμε λιώσει, έχει διαχωριστεί σε λίπος και γάλα, κι εμείς φιλτράρουμε μόνο το λίπος που έχει μείνει πάνω
** 2 a l anglaise πανάρισμα είναι η διαδικασία που περνάμε ένα προϊόν διαδοχικά με αλεύρι, αυγό, και γαλέτα ώστε να το τηγανίσουμε μετά.
Για τα pancakes
375g αλεύρι μαλακό
375g γάλα
14g ζάχαρη
3 αυγά
30g λιωμένο βούτυρο
6g μπέικιν πάουντερ
λίγο ηλιέλαιο ή βούτυρο κλαριφιέ (δες tips) για το τηγάνισμα
Για τη γέμιση των pancakes
1 φέτα προσούτο / pancake
1 καμαμπέρ (για 6 pancakes)
Για το πανάρισμα
150g αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 αυγά
150g πάνκο (ιαπωνική γαλέτα, βρίσκεται στα ασιατικά σούπερ μάρκετ αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλή γαλέτα)
Για το τηγάνισμα
Ηλιέλαιο
Για τη σάλτσα γλυκό του κουταλιού από φλούδα χιώτικου μανταρινιού
1 τεμ. παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού από φλούδα χιώτικου μανταρινιού Citrus (250g)
50ml ξύδι λευκό βαλσάμικο
1 πιπεριά τσίλι
Pancakes
Γέμιση pancakes
Πανάρισμα
Τηγάνισμα
Σάλτσα γλυκό του κουταλιού από φλούδα χιώτικου μανταρινιού
Σερβίρισμα
Για το σερβίρισμα τοποθετούμε ένα pancake στο πιάτο, από πάνω βάζουμε μια κουταλιά σάλτσα και απολαμβάνουμε όσο ακόμα είναι ζεστό.
* κλαριφιέ είναι βούτυρο που το έχουμε λιώσει, έχει διαχωριστεί σε λίπος και γάλα, κι εμείς φιλτράρουμε μόνο το λίπος που έχει μείνει πάνω
** 2 a l anglaise πανάρισμα είναι η διαδικασία που περνάμε ένα προϊόν διαδοχικά με αλεύρι, αυγό, και γαλέτα ώστε να το τηγανίσουμε μετά.