Για τη feijoada:
30 γρ. ελαιόλαδο
80 γρ. λουκάνικα κοζάκικα με πάπρικα “Μουτεβελής”
80 γρ. λουκάνικα μοσχαρίσια με θυμάρι “Μουτεβελής”
30 γρ. κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
50 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 πορτοκάλι
2 εκ. τζίντζερ
200 γρ. ζωμό ή νερό
Για το ρύζι:
100g ρύζι jasmin
150ml νερό
αλάτι
Για το σερβίρισμα:
Φύλλα μαϊντανού
Φρέσκο κρεμμύδι
Για τη feijoada:
30 γρ. ελαιόλαδο
80 γρ. λουκάνικα κοζάκικα με πάπρικα “Μουτεβελής”
80 γρ. λουκάνικα μοσχαρίσια με θυμάρι “Μουτεβελής”
30 γρ. κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 φύλλο δάφνης
50 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 πορτοκάλι
2 εκ. τζίντζερ
200 γρ. ζωμό ή νερό
Για το ρύζι:
100g ρύζι jasmin
150ml νερό
αλάτι
Για το σερβίρισμα:
Φύλλα μαϊντανού
Φρέσκο κρεμμύδι
Για τη feijoada:
Για το ρύζι:
Για το σερβίρισμα: