
Για τις κροκέτες:
500 γρ. ψίχα από βραστή πατάτα
70 γρ. τυρί idiazabal
140 γρ. λουκάνικο καυτερό μερακλίδικο “Μουτεβελής”
½ κ.γ. μπούκοβο
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι
Για το πανάρισμα/ τηγάνισμα:
Αλεύρι
2 αυγά
Panko
Ηλιέλαιο
Για τη μαγιονέζα:
1 κρόκος αυγού
¼ κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
ξύδι λευκό
250 γρ. ηλιέλαιο
Για τη σάλτσα ντομάτας:
70 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
100 γρ. κρεμμύδι
250 γρ. ντομάτα κονκασέ
10 γρ. ζάχαρη
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.γ. ξιδι
Για τη σάλτσα bravas:
100 γρ. μαγιονέζα
70 γρ. σάλτσα ντομάτας
αλάτι
πάπρικα
Για τις κροκέτες:
500 γρ. ψίχα από βραστή πατάτα
70 γρ. τυρί idiazabal
140 γρ. λουκάνικο καυτερό μερακλίδικο “Μουτεβελής”
½ κ.γ. μπούκοβο
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι
Για το πανάρισμα/ τηγάνισμα:
Αλεύρι
2 αυγά
Panko
Ηλιέλαιο
Για τη μαγιονέζα:
1 κρόκος αυγού
¼ κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
ξύδι λευκό
250 γρ. ηλιέλαιο
Για τη σάλτσα ντομάτας:
70 γρ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
100 γρ. κρεμμύδι
250 γρ. ντομάτα κονκασέ
10 γρ. ζάχαρη
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.γ. ξιδι
Για τη σάλτσα bravas:
100 γρ. μαγιονέζα
70 γρ. σάλτσα ντομάτας
αλάτι
πάπρικα
Για τις κροκέτες:
Για το πανάρισμα/ τηγάνισμα:
Για τη μαγιονέζα:
Για τη σάλτσα ντομάτας:
Για τη σάλτσα bravas: