κεφάλι και κόκαλα από 3 ψάρια (περίπου 900g από διάφορα ψάρια που προορίζονται για βραστά π.χ. καπόνι, πεσκανδρίτσα, δράκαινα, ροφό, σφυρίδα)
10 κόκκους πιπέρι
1 ½ κρεμμύδι
1 φινόκιο
1 ντομάτα
350ml λευκό κρασί
1tl νερό
ελαιόλαδο
κεφάλι και κόκαλα από 3 ψάρια (περίπου 900g από διάφορα ψάρια που προορίζονται για βραστά π.χ. καπόνι, πεσκανδρίτσα, δράκαινα, ροφό, σφυρίδα)
10 κόκκους πιπέρι
1 ½ κρεμμύδι
1 φινόκιο
1 ντομάτα
350ml λευκό κρασί
1tl νερό
ελαιόλαδο