Για τη ζύμη σαμπλέ
225g ζάχαρη άχνη
295g βούτυρο
3 κρόκοι
1 αυγό
370g αλεύρι μαλακό
Για την κρέμα nougat
200g ζάχαρη
50g νερό
42g γλυκόζη
55g μέλι
25g ασπράδια
Για την κρέμα μανταρινιού
180g ζάχαρη
270g αυγά
350g βούτυρο
5g ζελατίνης
ξύσμα και χυμό από 7 μανταρίνια
80g μαρμελάδα χιώτικου μανταρινιού Citrus
10 – 15 λουκούμια Citrus μαστίχα αμύγδαλο
Για τη ζύμη σαμπλέ
225g ζάχαρη άχνη
295g βούτυρο
3 κρόκοι
1 αυγό
370g αλεύρι μαλακό
Για την κρέμα nougat
200g ζάχαρη
50g νερό
42g γλυκόζη
55g μέλι
25g ασπράδια
Για την κρέμα μανταρινιού
180g ζάχαρη
270g αυγά
350g βούτυρο
5g ζελατίνης
ξύσμα και χυμό από 7 μανταρίνια
80g μαρμελάδα χιώτικου μανταρινιού Citrus
10 – 15 λουκούμια Citrus μαστίχα αμύγδαλο
Ζύμη σαμπλέ
Κρέμα nougat
Κρέμα μανταρινιού
Στήσιμο
…εναλλακτικά
Αν δεν έχουμε φόρμες σιλικόνης μπορούμε να βάλουμε την κρέμα σε ποτηράκια και μόλις σφίξει να βάλουμε πάνω τα λουκούμια και χοντροσπασμένο το μπισκότο σαμπλέ.