Για την paella
100g κρεμμύδι ξερό
70g φινόκιο
1 σκελίδα σκόρδο
70g κόκκινη πιπεριά
25g πελτέ ντομάτας
30g ελαιόλαδο
15g επιπλέον ελαιόλαδο για τα θαλασσινά
2 λουκάνικα με φιστίκι Αιγίνης
200g κριθαράκι
4 γαρίδες Νο 3
2 μεσαία καλαμάρια
15τεμ μύδια
150g λευκό κρασί
600g ζωμό γαρίδας
Για τον ζωμό γαρίδας
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο: «Ζωμό Καραβίδας Μπισκ (bisque)»
Για την paella
100g κρεμμύδι ξερό
70g φινόκιο
1 σκελίδα σκόρδο
70g κόκκινη πιπεριά
25g πελτέ ντομάτας
30g ελαιόλαδο
15g επιπλέον ελαιόλαδο για τα θαλασσινά
2 λουκάνικα με φιστίκι Αιγίνης
200g κριθαράκι
4 γαρίδες Νο 3
2 μεσαία καλαμάρια
15τεμ μύδια
150g λευκό κρασί
600g ζωμό γαρίδας
Για τον ζωμό γαρίδας
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο: «Ζωμό Καραβίδας Μπισκ (bisque)»