Για το κοτόπουλο
1 κοτόπουλο
60g αρωματικό βούτυρο (*συνταγή παρακάτω)
40g ελαιόλαδο
1 λεμόνι
3 κλωνάρια θυμάρι
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι
Για το πιλάφι από άγριο ρύζι
100g άγριο ρύζι
900g ζωμό κοτόπουλο («Ζωμός κοτόπουλο»)
100g λευκό κρασί
50g (½) κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο (10g)
20g φιστίκι Αιγίνης
35g cranberries
50g σύκα αποξηραμένα κομμένα στα 4
αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα μουστάρδα
70g μέλι
75g μουστάρδα Dijon
175g ζωμό κοτόπουλο («Ζωμός κοτόπουλο»)
2 λάιμ
2 κλωνάρια θυμάρι
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
αλάτι,
πιπέρι καυτερό
Για το αρωματικό βούτυρο
250g βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
½ μάτσο μαϊντανό
ξύσμα από 2 λάιμ
αλάτι, πιπέρι
Για το κοτόπουλο
1 κοτόπουλο
60g αρωματικό βούτυρο (*συνταγή παρακάτω)
40g ελαιόλαδο
1 λεμόνι
3 κλωνάρια θυμάρι
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι
Για το πιλάφι από άγριο ρύζι
100g άγριο ρύζι
900g ζωμό κοτόπουλο («Ζωμός κοτόπουλο»)
100g λευκό κρασί
50g (½) κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο (10g)
20g φιστίκι Αιγίνης
35g cranberries
50g σύκα αποξηραμένα κομμένα στα 4
αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα μουστάρδα
70g μέλι
75g μουστάρδα Dijon
175g ζωμό κοτόπουλο («Ζωμός κοτόπουλο»)
2 λάιμ
2 κλωνάρια θυμάρι
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
αλάτι,
πιπέρι καυτερό
Για το αρωματικό βούτυρο
250g βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
½ μάτσο μαϊντανό
ξύσμα από 2 λάιμ
αλάτι, πιπέρι
Κοτόπουλο
Πιλάφι από άγριο ρύζι
Σάλτσα μουστάρδα
Αρωματικό βούτυρο