Για το ραγού
900g μοσχαρίσια ουρά
14g αλάτι
30g αλεύρι
120g λουκάνικο chorizo
150g κρεμμύδι
3g θυμάρι
6g σκόρδο
25g σέλερι
150g σάλτσα ντομάτα Citrus με μέλι και αστεροειδή γλυκάνισο
150g σκούρο ζωμό μόσχου
80g ελαιόλαδο
350g μαυροδάφνη
150g κόκκινο ξηρό κρασί
900g κοτόζουμο
Για τη σάλτσα μέλι, μανταρίνι, μουστάρδα
70g μέλι
190g χυμό μανταρίνι
καυτερό πιπέρι καγιέν ή espelette
85g citrus chian tangerine mustard sauce with truffle oil
Για τον πουρέ πατάτας
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο: «Βελούδινος Πουρές Πατάτας»
Για το ραγού
900g μοσχαρίσια ουρά
14g αλάτι
30g αλεύρι
120g λουκάνικο chorizo
150g κρεμμύδι
3g θυμάρι
6g σκόρδο
25g σέλερι
150g σάλτσα ντομάτα Citrus με μέλι και αστεροειδή γλυκάνισο
150g σκούρο ζωμό μόσχου
80g ελαιόλαδο
350g μαυροδάφνη
150g κόκκινο ξηρό κρασί
900g κοτόζουμο
Για τη σάλτσα μέλι, μανταρίνι, μουστάρδα
70g μέλι
190g χυμό μανταρίνι
καυτερό πιπέρι καγιέν ή espelette
85g citrus chian tangerine mustard sauce with truffle oil
Για τον πουρέ πατάτας
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο: «Βελούδινος Πουρές Πατάτας»
Ραγού
Σάλτσα μέλι, μουστάρδα, μανταρίνι
Πουρές πατάτας
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο: «Βελούδινος Πουρές Πατάτας»
Σερβίρισμα
Τοποθετούμε τον πουρέ πατάτας σε ένα βαθύ πιάτο
Από πάνω τοποθετούμε τη μοσχαρίσια ουρά μαζί με αρκετή σάλτσα.
Στο σερβίρισμα γαρνίρουμε με τη σάλτσα μουστάρδας που θα δώσει αυτή την έξτρα σπίθα και θα δέσει την ένταση της σάλτσας μας.